Groeipad

Jouw groeipad

Bij Bsure Digital kies je vanaf medior level zelf of je in vaste dienst of met een bonus model aan de slag gaat. Daarna kun je zelfs als freelance of ondernemer met ons werken. We leggen je graag het complete en eerlijke verhaal van software consultancy uit via Bsure Digital uit. Daarmee ben je niet alleen goed voorbereid op jouw toekomst, maar maak je vooral ook de juiste keuzes.

Afhankelijk van jouw ervaring, kun je kiezen voor deze opties;

Vaste baan Bonus model
Freelance model Ondernemer en partnerschap

Junior level fase

Investering in je ondernemerschap

Vanaf het allereerste moment dat je bij Bsure Digital werkt, investeren we in jou. Zo kun je certificeringen halen op het gebied van Agile, SAFE en Scrum. Maar ook bieden we je de mogelijkheid om Product Owner, DevOps, TMap NEXT® en ISTQB certificering te halen. Naast functionele certificaten kun je ook ontwikkelen en certificeringen krijgen op het gebied een ontwikkelaar tester, met specialisaties in cloud(bijv AWS developer associate), security en performance testen.

Je gaat je avontuur nooit alleen aan, maar altijd samen met een senior tester die die ervaring heeft. Hij leert je direct praktijkervaring op te doen en hij zorgt dat hij je alles bijbrengt op het gebied van test automation en business testen. Daarbij leert hij je ook hoe je de ‘waarom-vraag’ centraal in je werk. Hij houdt je ook continu scherp op of je met je praktijkervaring op het juiste groeipad zit.

Kennisdeling vinden we belangrijk. We delen onze knowhow graag binnen onze teams maar ook met de testcommunity

Daarnaast krijg je als stagiair of junior tester een programma waar je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Onder begeleiding van deskundige mentoren, werk je in teamverband aan je POP (Persoonlijke Ontwikkelings Plan). Er wordt dus flink in jou geinvesteerd. Daar verwachten we jouw inzet voor terug, waar je rijkelijk voor beloond wordt!

Medior level fase

Vanaf 2 jaar ervaring - keuze tussen Vaste baan en bonus model

Binnen Bsure werken we met een beoordeling mechanisme. Op basis van diverse criteria bepalen we of je klaar bent voor de volgende stap. Dit geldt zowel voor testers die al voor ons werken en voor nieuwe testers.

Voor toekomstige kandidaten vinden er altijd twee interviews plaats; een interview met de HR-manager en een assessment met een senior tester van Bsure Digital.

Aan de hand van deze interviews wordt bepaald of je het niveau medior hebt gehaald. We kijken hierbij naar jouw ervaring op het gebied van manueel testen, test automation en test coordination/management.

Bij geschiktheid kunnen bieden we je deze opties;

Vaste baan Bonus model

Bij het vaste baan model krijgt je een bovengemiddeld salaris als start. Elk half jaar kun je je topsalaris omzetten naar een bonusconstructie, waarbij je een lager basissalaris hebt, maar een hogere marge.

Start van ondernemerschap

Als je minimaal een jaar bij ons in dienst bent vanuit een medior rol en of 4 jaar werkervaring hebt, dan kun je het freelance traject starten. Dit houdt in dat je als freelancer met ons aan de slag gaat voor opdrachten die we voor je vinden. Het kan ook zijn dat je zelf opdrachtgevers vindt en via ons gaat werken. Samen bepalen we altijd hoe je als freelancer het beste opdrachten voor een klant kunt uitvoeren. De marges die we voor de freelance-samenwerking hanteren zijn marktconform.

Freelance model

Ondernemersschapstraject

Het ondernemerschapstraject wordt ondersteunt als je interesse hebt in het ondernemerschap. We bepalen dan samen of je past binnen de bedrijfsfilosofie van Bsure Digital en bepalen ook of je naast inhoudelijke tests ook sales- en accountmanagement vaardigheden hebt. Uiteindelijk kun je dan je eigen BV met medewerkers opzetten, ondersteunt door ervaren ondernemers die dit traject al eerder gedaan hebben. Dit maatwerk-traject bepalen we altijd volledig af met jouw en onze wensen.

Ondernemer en partnerschap

Tester worden bij het leukste testbedrijf van Nederland?

Ben je er klaar voor om als software tester met ons te groeien? Wij zijn er klaar voor! Jij ook? Daag ons maar uit!

Neem contact op
image-11.png